Vacature regiebehandelaar

 

Praktijk Ponga is een jeugdhulporganisatie met een enthousiast, dynamisch en multidisciplinair team. Ons team beschikt over verschillende achtergronden en specialisaties. Door de groei van de praktijk hebben we de mogelijkheid om een tweede regiebehandelaar aan te stellen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren gedragswetenschapper (gezondheidszorgpsycholoog / orthopedagoog-generalist) die ons team wil komen versterken.

Binnen Praktijk Ponga staat behandeling in een huiselijke sfeer centraal. Persoonlijk contact, hartelijkheid, klantgerichtheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van systeemgericht werken waarbij je uitgaat van de krachten van het gezin? Dan willen we graag met je kennismaken!

Als regiebehandelaar werk je nauw samen met onze andere regiebehandelaar en vervul je een belangrijke rol binnen ons team. Naast het zorginhoudelijke stuk ben je medeverantwoordelijk voor het goed functioneren van het team. Daarnaast denk je mee op beleidsniveau. Je bent maatschappelijk georiënteerd en kan adequaat reageren op veranderingen op meso-, macro- en micro-niveau.

 

Jouw profiel

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en de visie van Praktijk Ponga;
 • Je hebt een relevante en afgeronde universitaire opleiding en ruime relevante werkervaring op WO-niveau;
 • Je beschikt over een post-doctoraal gezondheidszorgpsycholoog of orthopedagoog-generalist en de bijbehorende BIG-registratie.
 • Ervaring met beleids- en bedrijfsvoering is een pré;
 • Je hebt een hoog analytisch vermogen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende psychologische en orthopedagogische behandelmethoden en -technieken;
 • Ervaring met het geven van EMDR-behandeling is een pré.

 

Functietaken

 • Je voert (groeps)behandelingen uit en verricht diagnostische handelingen en coördineert deze volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep;
 • Je geeft leiding aan gedragswetenschappers/vaktherapeuten;
 • Je ontwikkelt en implementeert procedurele of beleidsmatige veranderingen ten behoeve van het optimaliseren van de bedrijfsvoering;
 • Je bewaakt de kwaliteit van het aanbod van Praktijk Ponga.

 

Aanbod

We kunnen je per direct een jaarcontract aanbieden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform CAO Jeugdzorg (functieschaal 12). Het aanvragen en overhandigen van een VOG is verplicht.  Onze praktijk is 9 weken per jaar gesloten tijdens de schoolvakanties van regio Zuid, in deze weken nemen wij collectief onze vakantiedagen op.

 

Denk je dat je met jouw werkervaring en persoonlijkheid een mooie aanvulling kunt zijn voor Praktijk Ponga? Dan zien je we reactie graag tegemoet! Mail dan je motivatiebrief en CV naar Liesbeth Haan (l.haan@praktijkponga.nl).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voldoe je niet aan de opleidingsvereisten, dan wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen.